Parkwonen in het
centrum
het kan
in Doetinchem!

Nu in de verhuur!

Parkwonen in het
centrum
het kan
in Doetinchem!

Nu in de verhuur!

Het Amphion Staete

Het parkgebouw is opgebouwd uit een betonnen plint die de terrassen vormen voor de begane grond. De verdieping daarboven is een open constructie met een horizontaal karakter. Het volume is naar het park open gewerkt en daar is ruimte voor een dakterras dat de bewoners een bijzondere blik geeft op het park.

De twee entrees die het gebouw ontsluiten komen uit op het atrium waar de galerijen aan liggen en het daglicht komt diep het gebouw binnen. De toegangsdeuren zijn in één oogopslag in beeld en geeft de bewoner geborgenheid en overzicht.

Het gebouw ontleent zijn kracht aan de heldere structuuropbouw, het gebruik van zuivere en mooie materialen en het groene karakter door de begroeiing in en rondom het gebouw. Hoogwaardige materialen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit gebouwd, een WKO installatie en zonnepanelen. Gas-loos, volledig conform de eisen en verantwoording voor de toekomst.

Inschrijven

Aanhef

8 + 13 =

Unieke woonomgeving

De appartementen variëren van 78m2 tot 115m2 met grote balkons van 14m2 tot wel 89m2. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een keuken inclusief apparatuur, sanitair, buitenverlichting, grote aluminium puien en ze zijn gasloos. Warmte wordt geleverd door de WKO installatie waarmee ook gekoeld kan worden tijdens warme zomers. En toch ontvangt u een lage energierekening door de duurzame manier van bouwen. Uw berging vindt u in de een half-ondergrondse kelder.

Het gebouw biedt gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Zo wordt op het dak aan de parkzijde een fantastische gemeenschappelijke daktuin van bijna 200m2 gerealiseerd. Deze wordt net als het atrium en de groenstrook om het gebouw volledig aangelegd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het ontwerp.

Wilt u ook een prachtig appartement bemachtigen?

Volg de bouw van het Amphion Staete