Alles is verhuurd!

Vijfenzeventig. Zoveel appartementen telt het nieuwe Parkgebouw aan de Veentjes in Doetinchem. En, er zijn minstens zoveel redenen om hier te willen wonen. Wilt u wonen in ruime, lichte en gelijkvloerse appartementen? Zoekt u een groot balkon en parkeergelegenheid voor de deur? Zou u snel uit en thuis van bioscoop of theater willen zijn? Wilt u openbaar vervoer om de hoek? Een doordachte architectuur met een hoog kwaliteitsniveau. Wilt u besloten maar transparant wonen, onderhoudsvrij, duurzaam en energiezuinig? Nog meer redenen?

Het aanbod

Het parkgebouw is opgebouwd uit een betonnen plint die de terrassen vormen voor de begane grond. De verdieping daarboven is een open constructie met een horizontaal karakter. Het volume is naar het park open gewerkt en daar is ruimte voor een dakterras dat de bewoners een bijzondere blik geeft op het park.

De twee entrees die het gebouw ontsluiten komen uit op het atrium waar de galerijen aan liggen en het daglicht komt diep het gebouw binnen. De toegangsdeuren zijn in één oogopslag in beeld en geeft de bewoner geborgenheid en overzicht.

Het gebouw ontleent zijn kracht aan de heldere structuuropbouw, het gebruik van zuivere en mooie materialen en het groene karakter door de begroeiing in en rondom het gebouw. Hoogwaardige materialen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit gebouwd, een WKO installatie en zonnepanelen. Gas-loos, volledig conform de eisen en verantwoording voor de toekomst.